torstai 14. helmikuuta 2013

Kotisivut avattu

Tämä uutinen päivittyy tänne nyt hiukan viiveellä. Syy siihen miksi blogi on ollut hiljainen on se, että minulla on nyt ihan viralliset kotisivut, joiden kautta tiedottaa tekemisistäni.

www.koulutettu-hieroja.fi

Sivuja saa jakaa vallan vapaasti. Tällä hetkellä sivut vielä hiukan hakevat muotoaan, mutta tulevaisuudessa tarjouksia ja uutuuksia kannattaa bongata niiltä.

Tulevaisuudessa kotisivuille tulee itsehoitotuotteille omistettu osio. Linimenttien lisäksi olen ottanut myyntiin mielenkiintoisia Mexal hoitokoukkuja. Eivät ne korvaa terapeutin tekemään hoitoa, mutta ovat hyvä lisä sellaisen ihmisen kotikonstivalikoimaan, jota kiinnostaa omasta terveydestään huolehtiminen.

Kevään myötä alkavat myös personal trainer -palvelut. Kurssi on vielä kesken, mutta olen jo alustavasti käynyt keskustelemassa erään kuntosalin kanssa siitä millaisella yhteistyöhön voisimme alkaa. Hinnasto tulee aikanaan kotisivuille. Palveluihin kuuluvat kuntokartoitus, ravitsemusneuvonta ja kuntosaliohjaus. Henkilökohtaiset harrastuskuviot ovat menneet uuteen uskoon ja voimailun rinnalle on tullut qi gong ja taiji harjoituksia, joita voin myös suositella lämpimästi jokaiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti