lauantai 8. helmikuuta 2014

Rakas nettipäiväkirja, siitä on aikaa

Tämä blogi on jäänyt taka-alalle sen jälkeen kun avasin viralliset kotisivuni, www.koulutettu-hieroja.fi. Tänne kuitenkin kävijätietojen mukaan edelleen tulee osumia, joten olisi kai ihan reilua päivittää tätä.

Paljon on vettä virrannut, yritykseni on täyttänyt kokonaisen vuoden ja itse asiassa hätyyttelee jo toista. Olen muuttanut Tampereen keskustaan Laukontorin kupeeseen osoitteeseen Aleksis Kiven katu 15. Viimeisen vuoden sisään olen saanut myös erittäin intensiivisen koulutuksen kuntoutuksesta, sillä viime keväänä sattui tapaturma, jossa jalkani katkesi. Nyt voin sen kummemmin henkseleitä paukuttelematta sanoa, että tiedän kuinka titaanilla kasaan kursitusta jalasta tulee vielä ihan käyttökelpoinen kulkupeli. Hieronnan merkitystä parantumisen jouduttajana ei voi liikaa korostaa, sillä on ollut todella suuri vaikutus.

Olen myös aloittanut yhteistyön muutaman kollegan kanssa, voidaksemme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua. Tästä asiasta tulee kevään edetessä lisää tietoa.

Ai niin ja vaikka tämä asia ei sinänsä liity omaan liiketoimintaani, niin uusissa toimitiloissani on myös suolahuone, jota kannattaa kokeilla, jos allergiat ja/tai poskiontelontulehdukset vaivaavat. Olen nyt muutaman kerran itse testannut ja todistan vahvasti, että suolahoidon avulla voi poskiontelontulehdusta hoitaa. Itse pääsin viimeisimmästä eroon kolmella hoitokerralla, kun aloitin hoidon heti ensioireiden puraistessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti