maanantai 10. syyskuuta 2012

Ei ostopakkoa!

Tässä vaiheessa kun odotan jakamieni mainosten tuovan asiakkaita, joka kerta kun työpuhelin soi vastaan siihen oikein mielelläni. Ja usein toissessa päässä onkin mukava asiakas, jolle voin tarjota palveluitani. Kuitenkin hyvin usein soittaja on puhelinmyyjä. Olin kuullut huhuja, että uusille yrittäjille myydän sitä sun tätä hyödyllistä ja kätevää palvelua, enkä epäile etteikö hyvistä palveluista olisi kyse. Mutta jos joka tarjoukseen olisin tarttunut, olisi tämän ensimmäisen viikon jälkeen saateltu maailmalle sekä henkilökohtainen omaisuus että yrityksen tulot varmaankin koko loppuvuoden ajalta.

Täytyy kyllä myöntää, että osa puhelinmyyjistä on sinnikkäitä. Todella sinnikkäitä. On outo tilanne joutua kysymään puhelimessa keskustelukumppanilta, että sanoinko äsken etten osta mitään vai kuvittelinko vain sanoneeni niin ja jos en ole vielä niin sanonut, sanon sen nyt. Yritän olla olematta epäkohtelias ihmisille, jotka tekevät vain työtään. Sen sijaan kuuntelen mielenkiinnolla heidän myyntipuheensa, jonka on laatinut "markkinointipsykologi" ja mietin mitä voisin tehdä toisin.

Täten siis juhlallisesti julistan ihan kaikille blogini seuraajille, että tarjoamiini palveluihin ei liity nyt eikä koskaan ostopakkoa. Jos selkää ei kolota, niin ei silloin ole mikään pakko tulla hierojalle (vaikkei siitä haittaakaan ole) ja lindforsinkatu kahden ohi voi edelleen kulkea ilman pelkoa siitä, että kaappaisin ketään kadulta pöydälle murjottavaksi ja ilmoittaisin hinnan vasta jälkikäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti